Firma UMB anunță oprirea lucrărilor, inclusiv la drumul expres Galaţi-Brăila

Firma UMB anunță oprirea lucrărilor, inclusiv la drumul expres Galaţi-Brăila
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Conform unui anunț al Asociației Pro Infrastructura, compania UMB oprește lucrul pe toate șantierele.

Astfel, unul dintre cei mai importanți antreprenori generali de pe proiectele majore de infrastructură rutieră a luat o decizie fără precedent: începând de luni, 11 iulie, nu își va mai chema oamenii la muncă. Săptămâna curentă este una de odihnă, conform procedurilor interne, angajații UMB lucrând 14 ore pe zi, plus sâmbetele.

Potrivit asociației, sunt în pericol șapte proiecte, care, împreună, depășesc 140 de kilometri, adică aproape 36% din totalul de 391 kilometri de autostradă și drum expres pe care România are în prezent contracte de execuție semnate, inclusiv Drumul Expres Galați - Brăila.

Motivul ar fi faptul că CNAIR le promite constructorilor de peste jumătate de an că Guvernul va adopta prin OUG formula polinomială de ajustare a prețului contractelor.

Citit 6296 ori Ultima modificare Marți, 05 Iulie 2022 13:18

1 comentariu

 • postat de ADYtza74
  Marți, 05 Iulie 2022 15:24
  86.124.203.***
  Da drumul asta expres trece peste Siret pe la Auchan - RomportMet sau pe la Sendreni ? Niciunul? Deci mai trebuie defrisata ceva liziera si alt pod hobanat? Nasol ,se ajunge la vorba ala, avem pod da mai dureaza ca nu avem drumuri de legatura.
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.