USR nu este de acord cu noile măsuri fiscale

USR nu este de acord cu noile măsuri fiscale
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

USR a reacționat, printr-un comunicat de presă transmis marți, la măsurile fiscale propuse de Guvernul PNL-PSD-UDMR, condus de premierul Nicolae Ciucă, luni. USR susține că măsurile ”nu vor face decât să distrugă părți importante din economie și îi vor sărăci și mai mult pe români”, dar și că ”sinecuriștii și baronii PSD și PNL o vor duce din ce în ce mai bine”.

Fostul ministru USR de la Finanțe, Anca Dragu, susține că a crește taxele și impozitele când inflația este ridicată reprezintă o măsură profund greșită, iar efectele imediate vor fi creșterea și mai mare a prețurilor. La rândul său, fostul ministru al Economiei, Claudiu Năsui, susține că ”niciun guvern în lumea asta nu își sabotează proprii contribuabili mai rău decât guvernul nostru actual”, în timp ce USR transmite că ”sărăcirea populației ajută bazinele lor electorale”, făcând referire la populația care votează PSD și PNL.

Ministerul condus de Adrian Câciu a prezentat public, în sfârșit, măsurile fiscale pe care Guvernul intenționează să le adopte zilele următoare, unele urmând a intra în vigoare peste doar câteva săptămâni, de la 1 august.

Citit 545 ori Ultima modificare Marți, 05 Iulie 2022 15:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.