Miercuri, am putea avea un nou ministru al Agriculturii

Miercuri, am putea avea un nou ministru al Agriculturii
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

PSD decide miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, cine va fi noul ministru al Agriculturii, după demisia lui Adrian Chesnoiu, în urma cererii DNA de ridicare a imunităţii parlamentare, pentru trafic de influenţă. Potrivit unor surse din PSD, printre numele vehiculate se află actualul preşedinte al comisiei de Agricultură, deputatul Florin-Ionuţ Barbu, Daniel Butănoiu sau Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii din perioada Dragnea, relatează News.ro.

Şanse mari să ajungă ministru al Agriculturii le are preşedintele comisiei de agricultură din Camera Deputaţilor, deputatul de Olt Florin-Ionuţ Barbu, care este propunerea filialei Olt a PSD, condusă de Paul Stănescu. Alte nume vehioculate sunt Daniel Butănoiu, dar şi fostul ministru al Agriculturii din epoca Dragnea, Petre Daea, care ar fi dorit de unii lideri din PSD.

Liderul PSD Marcel Ciolacu declara, după şedinţa conducerii PSD, că până în Consiliul Naţional vor veni cu o propunere de ministru al Agriculturii şi a menţionat că propunerile nu se fac pe organizaţiile judeţene, ci vor căuta un profesionist.

Citit 747 ori Ultima modificare Marți, 05 Iulie 2022 15:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.