APEL UMANITAR. Un tânăr tată din Galaţi are nevoie urgentă de sânge

APEL UMANITAR. Un tânăr tată din Galaţi are nevoie urgentă de sânge
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Un moment de ghinion a fost de ajuns pentru ca viața unui tânăr din Galați, inginer IT, să ia o turnură tragică. Pe 7 iulie, Alexandru Dimofte, un gălățean de 36 de ani, a suferit un accident grav cu motocicleta. În momentul de față, el se află internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean  Galați, unde medicii fac tot ce le stă în putință pentru a-l ține în viață.

Alexandru are însă nevoie și de sprijinul nostru, deoarece tratamentele implică transfuzii de sânge. Cei care pot dona sânge sunt rugați să meargă la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Galați. Tânărul poate primi orice grupă de sânge. Trebuie doar să menționați, în momentul donării, că o faceți pentru Alexandru Dimofte.

Puteți dona și la alte centre de transfuzii din țară, cu aceeași mențiune.

”Comunitatea motocicliștilor și a rockerilor este, în general, foarte unită. Transmitem un mesaj de ajutor pentru fratele nostru, Alexandru Dimofte, care este motociclist și a fost implicat, zilele trecute, într-un teribil accident și are nevoie de sânge. Poate primi orice grupă și, pe această cale, îi rugăm pe toți prietenii iubitori de rock sau de motoare să fie alături de el și să doneze sânge”, au scris prietenii lui Alexandru, într-un mesaj distribuit pe rețelele de socializare.

Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Galaţi este situat la câteva sute de metri de strada Brăilei, pe strada Regiment 11 Siret nr. 48A, în apropierea Parcului "Viva". În mod normal, recoltarea de sânge se face de luni până vineri, între orele 8,00 şi 12,00. Donarea de sânge nu este dureroasă şi nici nu are efecte adverse pentru donator, dar poate însemna o şansă în plus la viaţă pentru un bolnav aflat în stare gravă.

Citit 10056 ori Ultima modificare Luni, 18 Iulie 2022 00:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.