Încă doi primari din județ au trecut la PSD

Încă doi primari din județ au trecut la PSD
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

În "partea politică" a conferinței de presă de luni, 11 iulie, președintele executiv al PSD Galați, Costel Fotea, a anunțat trecerea în tabăra social-democrată a altor doi primari din județ, Dumitru Tenie și Viorel Tărbuc.

Ales în funcția de primar al comunei Corod în septembrie 2020, pe listele PMP, Dumitru Tenie a apreciat că a venit momentul să-și ia "la revedere" de la acest partid, după o experiență de zece ani. "Mă alătur echipei PSD, iar un alt motiv pentru care am luat această decizie a fost și sprijinul primit din partea conducerii partidului", a spus Dumitru Tenie. Acesta a amintit și proiectele depuse în acești doi ani de mandat, precizând că acestea vizează finanțări prin PNRR, CNI, Programul "Anghel Saligny" sau Administrația Fondului pentru Mediu.

La rândul său, Viorel Tărbuc, aflat la al patrulea mandat de edil-șef în comuna Independența, a părăsit ALDE pentru PSD. "Aș evita să vorbesc despre trecut. Vreau să privesc mai mult spre viitor, mai ales cel al comunității din care fac parte. (...) Pentru mine, e un nou început, după 20 de ani de politică", a menționat Viorel Tărbuc.

Rămânând în acest județ pârjolit realmente de secetă, președintele CJ Costel Fotea a precizat că "altfel ar fi stat lucrurile, dacă în PNRR aveam 2-3 miliarde de euro pentru irigații". El a menționat că în acest plan de redresare se intenționează introducerea finanțării unor sisteme de irigații microzonale, ce ar consta din puțuri forate și lacuri artificiale, chiar în interiorul fermelor.

Citit 2994 ori Ultima modificare Luni, 11 Iulie 2022 23:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.