Bază cu specific pescăresc la Frumușița

Bază cu specific pescăresc la Frumușița
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Comuna Frumușița a finalizat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP/SICAP) desemnarea unui constructor pentru amenajarea unei baze (curți) de agrement cu specific pescăresc, cu o valoare de aproape 1,28 milioane de lei (exclusiv TVA).

Conform informațiilor publice, amplasamentul este situat în intravilanul comunei, la circa opt kilometri de DN 26 (Galați - Oancea), în zona frontierei cu Republica Moldova, accesul făcându-se prin intermediul unui drum de exploatație agricolă. Anterior, pe amplasamentul respectiv a funcțional un pichet de grăniceri, cunoscut sub denumirea de "Cazarma Brateș". Terenul pe care este amplasată investiția este liber de construcții.

Investiția presupune construirea a trei căbănuțe din lemn, a două foișoare rectangulare, a unuia octogonal, a altuia pentru zona de grătar, la care se adaugă un loc de joacă, o alee pietonală şi împrejmuirea incintei. Pe restul terenului rămas liber se vor amenaja spații verzi, prin însămânțare de gazon și plantare de pomi fructiferi.

Lucrările au fost câștigate, în urma unei proceduri simplificate și conform criteriului de atribuire "prețul cel mai scăzut", de compania iveșteană Amenajări Ivcons SRL.

Citit 2388 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Iulie 2022 23:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.