Ce părere au elevii gălățeni despre noile schimbări ale sistemului educațional

Ce părere au elevii gălățeni despre noile schimbări ale sistemului educațional
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Din anul școlar 2022-2023, sistemul educațional va suferi numeroase schimbări. Nu se vor mai susține teze, ci evaluări standardizate, semestrele vor dispărea, iar în locul lor se vor introduce cinci module de învățare despărțite de vacanțe, va exista o singură medie anuală, ce va fi încheiată la finalul anului școlar.

Iată opinia câtorva elevi gălățeni despre noile schimbări:

Ioana, 17 ani, elevă: "Sincer, mie îmi place noua structură, mi se pare mai lejeră, plus că nu va mai fi nevoie să dăm teze, ceea ce ne scapă de un alt stres."

Andrei, 18 ani, elev: "Deja au intervenit multe schimbări și efectiv ne tot amețesc cu aceste schimbări."

Rareș, 16 ani, elev: "Nu îmi place, semestrele trebuiau să fie lăsate ca înainte, au amețit pe toată lumea cu aceste module."

Andra, 19 ani, elevă: "Să fim serioși, noua structură este mult mai lejeră, nu vom mai da teze, vor fi mult mai puține note. Chiar dacă au tăiat o săptămână din vacanța de vară, măcar au eliminat tezele."

Mario, 16 ani, elev: "Sincer, mi se pare puțin aiurea ca la Uman și la Real să se ia vacanță mai devreme decât la filiera Tehnologică. Înțeleg, noi avem practică, dar totuși noi stăm mai mult la liceu."

Citit 909 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.