Încă 38 de milioane lei pentru drumurile județene

Încă 38 de milioane lei pentru drumurile județene
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Consiliul Județean (CJ) Galați organizează în această vară o nouă licitație electronică pentru reabilitarea infrastructurii rutiere, de această dată în valoare estimată de 37,83 milioane de lei, fără TVA, din fonduri bugetare.

După calculele noastre, efectuate în baza datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP/SICAP), este vorba despre circa 9,53 de kilometri de drum județean de pe: DJ 251 (în zona Matca), DJ 242H (Lunca - între Târgu Bujor și Jorăști), DJ 251 (Mândrești) și drum de acces către depozitul de deșeuri de la Valea Mărului (strada Stegărescu - Mândrești), DJ 204N (Hanu Conachi - DN 25), DJ 251G (Vârlezi) și un rest de pe DJ 254B (în zona comunei Grivița).

Desemnarea câștigătorului pentru aceste lucrări, inclusiv partea de proiectare a modernizării acestor tronsoane de drumuri județene, va avea loc în baza criteriului de atribuire "cel mai bun raport calitate-preț", cu o pondere de 80 la sută rezervată componentei financiare.

Ofertele constructorilor interesați sunt așteptate până pe 29 august. Tot conform informațiilor disponibile în SEAP, participanții au obligația de a previzualiza amplasamentul obiectivelor înaintea ofertării.

Citit 985 ori Ultima modificare Vineri, 22 Iulie 2022 07:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.