Prima petrecere publică la Plaja „Dunărea”

Prima petrecere publică la Plaja „Dunărea”
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

"Evenimente şi petreceri în fiecare seară de vineri şi sâmbătă, asta li se pregăteşte gălăţenilor în noul sezon estival la Plaja <<Dunărea>>", anunțam în ediția din 6 mai a ziarului „Viața liberă”. Iată că la finele acestei săptămâni este anunțată, în sfârșit, prima petrecere la piscină.

„Plaja <<Dunărea>> organizează sâmbătă, 30 iulie 2022, începând cu ora 12,00, Pool Party! Atmosfera va fi întreținută de DJ Razz și MC Robert. Vă garantăm distracție maximă și multe concursuri cu premii!”, promit administratorii zonei de agrement, într-o postare pe pagina de Facebook. Pentru accesul la eveniment, cetățenii nu vor plăti decât tarifele în vigoare pentru Plaja „Dunărea”.

Pe pagina de Facebook a bazei de agrement a fost pusă la bătaie o invitație pentru două persoane, iar câștigătorul va fi desemnat cu ajutorul www.random.org. Tot ce trebuie să facă gălățenii este să eticheteze doi prieteni cu care își doresc să se distreze la aqua park, să dea like/ follow paginii Plaja "Dunărea" și să distribuie postarea prin care este anunțată invitația.

Citit 2750 ori Ultima modificare Marți, 26 Iulie 2022 21:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.