"Rocadă" pentru renovarea Școlii "Constantin Pufan"
Foto: Andrei Stroe

"Rocadă" pentru renovarea Școlii "Constantin Pufan"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Consiliul Județean (CJ) Galați va depune spre finanțare, prin aplicația ELENA (European Local ENergy Assistance), proiectul de creștere a eficienței energetice pentru Școala Gimnazială Specială "Constantin Pufan" - clădire școală și clădire cantină.

Pentru eligibilitatea proiectului, este necesar ca investiția să fie realizată, în exclusivitate în spații care aparțin domeniului public al județului Galați. Având în vedere aspectele prezentate, este necesară trecerea unui bun imobil (construcție, teren aferent și cale de acces), situat în municipiul Galați, str. 1 Decembrie 1918 nr. 25, în care funcționează Școala Gimnazială Specială "Constantin Pufan", din domeniul public al municipiului Galați și administrarea Consiliului Local al municipiului Galați, în domeniul public al judeţului Galaţi și în administrarea Consiliului Județean, printr-o hotărâre aflată pe ordinea de zi a ședinței ordinare a CJ de joi, 28 iulie.

La momentul actual, imobilul respectiv se află în proprietatea UAT Municipiul Galați, fiind înscris în cartea funciară. Tot la această dată, prin aplicația ELENA se finanțează doar două proiecte, la nivel național, în sectorul 6 al Capitalei și în Călărași.

Citit 582 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Iulie 2022 07:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.