UPDATE Șofer căutat pentru că a călcat un câine cu mașina
Foto: Captură video cameră supraveghere

UPDATE Șofer căutat pentru că a călcat un câine cu mașina
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

UPDATE. Șoferul care a călcat un câine cu mașina a fost găsit * Conducătorul auto care a călcat cu roțile mașinii un câine aflat pe carosabil, a fost identificat de polițiștii care au studiat imaginile preluate de o cameră de supraveghere și publicate pe rețelele sociale. Acesta este un bărbat în vârstă de 58 de ani, care este acum cercetat penal pentru infracțiunea de rănire sau schingiuirea animalelor, dosar aflat în lucru la Biroul Poliția Animalelor, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați. Așa cum se poate vedea pe imaginile surprinse, după ce a călcat cățelul care se juca pe carosabilul unei străzi din Galați, șoferul și-a continuat drumul. Patrupedul a fost salvat de un martor, care l-a dus la un cabinet veterinar, unde a fost diagnosticat cu o fractură de bazin.


Polițiștii din Galați fac cercetări pentru a identifica un șofer care, fiind la volanul mașinii, a trecut intenționat peste un câine aflat pe carosabil.

Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere aflate în zonă și au ajuns în mediul online, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor sesizându-se din oficiu.

"În urma apariției în spațiul public, pe un site de socializare, a unei filmări în care se observă un autovehicul care calcă un cățel aflat pe partea carosabilă, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor s-au autosesizat, întocmind dosar penal pentru rănirea sau schingiuirea animalelor, și efectuează cercetări pentru identificarea persoanei aflate la volan", informează IPJ Galați.

Din imaginile publicate pe un site de scializare și studiate acum de polițiști, se pare că mașina care a lovit câinele este un autoturism Mercedes, asemănător celor folosite de companiile mortuare. Din fericire, câțelul accidnetat a supraviețuit, fiind dus la un cabinet  veterinar de către un martor. Medicii au stabilit că patrupedul s-a ales cu o fractură de bazin. 

Citit 3570 ori Ultima modificare Duminică, 31 Iulie 2022 15:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.