Licitație pentru ”lapte, corn și mere” în școlile gălățene

Licitație pentru ”lapte, corn și mere” în școlile gălățene
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP/SICAP), Consiliul Județean Galați a lansat, în data de 30 iulie, procedura pentru atribuirea celor nouă loturi de livrări referitoare la furnizarea și distribuția de produse lactate, panificație și fructe privind implementarea Programului pentru școli al României – aferent anului de studii 2022-2023.
Valoarea totală a achiziției este de circa 9,575 milioane lei, iar, din cele nouă loturi, patru se referă la livrarea și distribuția produselor lactate, alte patru la produsele de panificație, acestea opt acoperind anumite zone din județ (Galați-Vânători, Tecuci, Târgu Bujor și Pechea), iar ultimul lot are în vedere livrarea și distribuția fructelor în județ.
Data de deschidere a ofertelor în SEAP, în cadrul acestei licitații deschise, este prima zi a lunii septembrie. Conform estimărilor din anii precedenți, aproape 50.000 de copii de vârstă școlară din județ ar putea fi beneficiari ai acestui program.

Citit 758 ori Ultima modificare Miercuri, 03 August 2022 07:09

1 comentariu

 • postat de penseonarul minim
  Miercuri, 03 August 2022 11:10
  89.39.81.***
  Daca acele cornuri sunt la fel ca atunci cand erau copii mei la scoala....opriti programul.Sau macar cornul.Datile covrigi proaspeti.ca sunt slava Domnului.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.