Aproape 2.000 de gălățeni s-au recenzat cu sprijinul bibliotecarilor

Aproape 2.000 de gălățeni s-au recenzat cu sprijinul bibliotecarilor
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Pe parcursul a trei săptămâni, bibliotecarii din cadrul Serviciului Referințe (compartimentele Referințe electronice/Internet, Centrul de Informare Comunitară și Informare bibliografică) au realizat interviuri de recenzare față în față și au introdus datele colectate în tabletele alocate, ajutând un număr de 1970 de persoane și recenzând un număr de circa 800 de locuințe.

Echipa de recenzare de la Biblioteca Județeană „V.A. Urechia”, instituție subordonată Consiliului Județean Galați, a contribuit, astfel, la efortul de creștere a procentului de populație recenzat în municipiu.

Trebuie spus că, pe lângă activitatea de recenzare, bibliotecarii au continuat să le acorde cetățenilor și asistență pentru folosirea instrumentelor disponibile în mediul electronic. Așa cum au făcut-o și pentru folosirea platformei vaccinare.ro, pentru accesarea online a serviciilor publice, inclusiv a platformei ghiseul.ro.

„Rămânem în sprijinul comunității, astfel că gălățenii care întâmpină probleme în accesarea serviciilor disponibile online sau care au nevoie de ajutor în descifrarea tainelor internetului sau ale dispozitivelor mobile pot găsi în continuare ajutor în cadrul compartimentelor Referințe electronice/Internet de la sediul bibliotecii sau de la filialele acesteia, acolo unde bibliotecarii gălățeni îi așteaptă să le ofere tot sprijinul de care au nevoie”, transmite Biblioteca „V.A. Urechia”.

Citit 576 ori Ultima modificare Joi, 04 August 2022 07:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.