Contract pentru iluminatul de pe cinci DJ-uri

Contract pentru iluminatul de pe cinci DJ-uri
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Compania locală El Marp Company SRL, în asociere cu terțul Dandiș Nuță SRL va beneficia din partea Consiliului Județean (CJ) Galați de 306.700 lei (fără TVA) pentru servicii de întreținere și reparații stâlpi de iluminat cu tehnică LED și panouri fotovoltaice de pe drumurile județene.

În urma atribuirii contractului cu ofertant unic prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP/SICAP), asocierea de mai sus urmează să intervină pe cinci drumuri județene. Astfel, reviziile periodice de întreținere (mentenanță) sunt programate a avea loc la Fârțănești, Foltești și Vârlezi (pe DJ 242), la Costache Negri (în zona DJ 254 – DJ 251), la Cosmești (pe DJ 252), la Cuca, Măstăcani și la Pechea (pe DJ 255), la Drăgușeni (pe DJ 251A), precum și în zona comunelor Matca, Schela, Smârdan și Valea Mărului, de pe DJ 251, în total fiind vorba despre 122 de stâlpi de iluminat.

Contractul, atribuit printr-o procedură simplificată, are ca termen finele acestui an, însă autoritatea contractantă (CJ Galați) își rezervă dreptul de a prelungi durata acestuia până la 30 aprilie 2023, prin încheiere de act adițional.

Citit 1311 ori Ultima modificare Joi, 04 August 2022 07:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.