Crimă în centrul oraşului

Crimă în centrul oraşului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Proprietarul şi-a înjunghiat fostul chiriaş *

Bărbaţii, cunoştinţe vechi, se reîntâlniseră, vineri la ora 17,00, ca să stabilească dacă Marius Mihalache, 32 de ani, se putea muta cu chirie în locuinţa lui Munteanu Manolache, 53 de ani, fostul său proprietar.

Ajunşi acasă la Munteanu Manolache, pe strada Smârdan, aflată în spatele BR-urilor de pe Brăilei la numărul 39, cei doi au decis să pună detaliile la punct, la un pahar.

Nimeni nu ştie încă ce s-a petrecut în interiorul casei. Cert este că la scurt timp, alertaţi de zgomotul unei lupte, vecinii au chemat Poliţia.

Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi: „Munteanu Manolache îl înjunghiase cu trei lovituri de cuţit în piept pe Marius Mihalache, victima decedând. Autorul este şi el rănit, fiind înjunghiat în picior”.

„Poliţiştii Secţiei 1 l-au transportat la spital, unde i se acordă îngrijiri medicale. În acest moment a fost alcătuită o echipă operativă condusă de un procuror desemnat să cerceteze cazul şi care acţionează la faţa locului împreună cu Serviciul de Investigaţii Criminale”.

„Viaţa liberă” va reveni asupra subiectului.

Citit 2008 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.