Miss Catalunya a locuit la Galaţi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Concurs de frumuseţe în Spania: În localitatea Sant Celoni, Spania, a avut loc concursul Miss Catalunya. Datorită gazdelor, Ernesto şi Elena Santamaria, concursul s-a desfăşurat la una din cele mai frumoase ferme ale zonei.

Atmosfera a fost caldă, concurentele au avut emoţii, dar şi calităţi reale şi a fost destul de greu de decis care dintre ele va fi reprezentanta româncă a Catalunyei la Mangalia, din august 2010. A caştigat Denisse Baeram, de 21 de ani şi 1,75 înălţime, o studentă din Barcelona.

Câştigătoarea a mărturisit că s-a născut în Iaşi dar a trăit în Galaţi; că a venit în Spania pentru studii - mai exact finanţe – dar lucrează, pentru a-şi putea plăti studiile şi pentru a se putea întreţine.

Are printre pasiuni patinajul, mitologia iar acum câţiva ani visa să fiedetectiv! S-a constatat că noua Miss Catalunya este, deşi foarte tânără, un om matur, cu picioarele pe pământ şi cu inima în cer, fiind credincioasă.

* „Fuga de comunism”, în SUA: Centrul comunităţii româneşti din Sacramento, prezidat de Ruxandra Vidu, împreună cu Asociaţia Studenţilor AROSA de la UC Davis organizează cu românii din California, pe 31 iulie, ora 16:00, o seară de discuţii despre istoria anilor înainte şi după  1989.

* Zilele nunţii şi gastronomiei din Ciorvas: În zilele de 30-31 iulie şi 1 august, în localitatea maghiară Ciorvas va fi organizată cea de-a X-a ediţie a Zilelor nunţii şi gastronomiei, eveniment care va beneficia şi de o prezenţă românească.

* Expoziţie de dantelă de tip tatting, la Tokyo: În perioada 26-30 iulie 2010, Ambasada României la Tokyo organizează la sediul misiunii o expoziţie cu obiecte din dantelă de tip tatting.

Evenimentul are loc în colaborare cu Asociaţia de Dantelă Tatting al cărei preşedinte este  Yusai Shokoin şi va cuprinde şi o serie de fotografii cu obiecte din dantelă executate de regina Elisabeta a României, aflate în prezent în patrimoniul Muzeului Naţional Peleş.

* Votaţi Zamfir Dumitrescu!: Două lucrări, “Love and Eros” şi „Scrisoarea de despartire”, pictate în tehnica ulei pe lemn în acest an de pictorul Zamfir Dumitrescu, s-au calificat pentru finala Concursului internaţional de pictură Love Art2, desfăşurat de curând în Italia.

Lucrările sunt  supuse până la data de 21 octombrie 2010 jurizării publicului, care va decide câştigătorul prin vot electronic. Puteţi vedea lucrările lui Zamfir Dumitrescu şi ale co-finaliştilor pe site-ul www.eventiartearianta.it (Rubrica concorsi attivi) şi dacă vă plac, puteţi să votaţi.

Citit 1067 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.