Cadavrul unui sinucigaş - pe malul Dunării

Cadavrul unui sinucigaş - pe malul Dunării
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trupul fără suflare al unui bărbat de 55 de ani a fost găsit marţi pe malul Dunării. Cel înecat, Tănase Vlasie, era căutat de mai bine de două luni de către familie şi Poliţie. Potrivit rudelor îndoliate omul dispăruse fără urmă pe data de 18 mai, dându-le de bănuit că şi-ar fi pus singur capăt grijilor care nu-i dădeau pace. 

„A plecat de-acasă şi nu s-a mai întors. Cred că a făcut o depresie din cauza băiatului, alt motiv nu ştiu. Am căutat peste tot, dar nu a lăsat niciun bilet”, povesteşte îndurerată soţia celui mort.

Georgeta Vlasie mărturiseşte că necazul care l-ar fi adus pe soţul ei şi pe întreaga familie în pragul disperării ar fi suferinţa unicului lor fiu. „Băiatul nostru este în prag de paralizie şi nu-l ia nimeni în considerare, iar soţul zicea mereu că ar vrea să aibă puterea să-l ajute”, spune femeia văduvă.

Explică apoi că unicul lor fiu, în vârstă de 30 de ani, suferă de discopatie lombară şi se află de 6 luni în arest, fără a i se da posibilitatea să se opereze în libertate. Marea ei temere este ca nu cumva deznădejdea să îl îndemne pe acesta să facă acelaşi gest ca şi tatăl său.

Explicaţie foto: Tănase Vlasie alături de soţie, în vremuri lipsite de griji apăsătoare

Citit 1380 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.