O nouă groapă periculoasă a apărut în comuna Șendreni

O nouă groapă periculoasă a apărut în comuna Șendreni
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

O groapă care a apărut pe strada Morii, din comuna Șendreni, a "împlinit" aproape două luni. Este de fapt o surpare apărută într-un canal de scurgere a apei pluviale, făcut din beton și neacoperit corespunzător. La apariția accidentului de teren au "contribuit" și mașinile de mare tonaj, care trec foarte des peste acest canal, protejat insuficient, pentru că, în opinia localnicilor, ar fi trebuit să fie îngropat mai adânc.

La început, a fost o mică surpare, inofensivă, după care a devenit un pericol pentru cei ce mergeau cu bicicleta sau motocicleta, iar acum câteva zile a ajuns o amenințare pentru pietoni și autoturisme, întrucât o roată de maşină încape lejer în groapa respectivă.

Locuitorii de pe strada Morii au luat inițiativa și au semnalizat groapa cu o creangă. Nu a durat decât o zi, pentru că Primăria a luat și ea "măsuri". A îndepărtat creanga și a înlocuit-o cu o "proptea", un așa-zis "jalon de semnalizare".

Strada Morii ar fi trebuit să fie asfaltată de mult timp în proporție de 100%, pentru simplul fapt că este un drum principal de acces în comună, din drumul național. Un alt factor important este că strada este foarte circulată de mașini de mare tonaj și de excavatoare, din cauza lucrărilor de asfaltare începute pe câteva artere din apropiere.

Citit 1596 ori Ultima modificare Joi, 01 Septembrie 2022 09:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.