UPDATE Ati văzut-o? Această fată a lipsit de la școală și a fugit de acasă

UPDATE Ati văzut-o? Această fată a lipsit de la școală și a fugit de acasă
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

UPDATE. Cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Prahova, minora a fost depistată, în cursul serii de joi, 29 septembrie, la locuința unei rude din municipiul Ploiești.

Nu a fost victima vreunei infracțiuni.

A fost internată în centrul D.G.A.S.P.C. Prahova, a anunțat Poliția Galați în urmă cu puțin timp.


Dispariția fetei în vârstă de 15 ani a fost anunțată la poliție miercuri, 28 septembrie, de către bunica acesteia. Femeia, în vârstă de 55 ani, din satul Odaia Manolache, a spus că nepoata sa pe nume Pasat Florentina Nicoleta, de 15 ani si 10 luni, plecase de dimineață de acasă și nu s-a mai întors. La școală nu s-a dus, după cum aveau să afle rudele, dar, în schimb, a fost văzută în Gara.

"În jurul orei 7,00 a plecat în mod voluntar de la domiciliu din satul menționat, către unitatea de învățământ la care este elevă, respectiv Colegiul de Industrie Alimentara "Elena Doamna" din municipiul Galați, fără a mai reveni. Tânăra are ca semnalmente: greutate aproximativ 54 de kg, înălțime 1,60 metri, constituție atletică, ten deschis, păr castaniu-roșcat tuns până la umeri, ochi verzi. La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu o vestă tip camuflaj de culoare verde cu maroniu, o bluză cu mânecă lungă de culoare mov fără înscrisuri, pantalon tip blug de culoare verde cu tăieturi în zona genunchilor, încălțăminte sport, adidași de culoare neagră, având în zona șireturilor o inimioară cu mai multe pietricele de culoare alb. Din primele verificări s-a stabilit faptul că minora nu a participat la cursuri în data de 28 septembrie și ar fi fost văzută în cursul dimineții în gara Galați", a anunțat Poliția Galați.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Citit 2406 ori Ultima modificare Vineri, 30 Septembrie 2022 10:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.