Bătălie la Vocea României pentru gălăţeanca Anastasia Budeşteanu (VIDEO)

Bătălie la Vocea României pentru gălăţeanca Anastasia Budeşteanu (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Gălăţeanca Anastasia Budeşteanu, în vârstă de 20 de ani, a deschis magistral seara audiţiilor pe nevăzute de vineri, 30 septembrie 2022, la "Vocea României”, pe Pro Tv. Vocea ei excepţională, pusă în valoare de o piesă şi o interpretare pe măsură, a întors toate scaunele juriului, fiecare dintre antrenori – Tudor Chirilă, Denis – The Motans, Irina Rimes, Smiley şi Theo Rose – dorindu-şi-o în echipă. A fost o adevărată bătălie pentru Anastasia, în care s-au folosit toate armele, Irina Rimes declarând chiar că îşi doreşte să-i compună o piesă gălăţencei.

„Cuz I Love You” a fost piesa cu care gălăţeanca Anastasia Budeşteanu a întors toate scaunele juriului la „Vocea României”, vineri, într-o nouă seară a audiţiilor pe nevăzute. Primul a fost Tudor Chirilă, urmat de Denis Roabeş – The Motans, Irina Rimes şi perechea Smiley şi Theo Rose.

„Cred că de bucuria asta, pe care ai adus-o tu, avem nevoie mai des la «Vocea României»” a exclamat Irina Rimes.

„Uitaţi-vă la privirea lui Tudor! De prădător!”, „Zici că stă într-un tufiş şi aşteaptă momentul potrivit”, glumeau Irina şi Denis pe seama lui Tudor Chirilă.

„Va fi mare bătălia pentru fata asta!”, a anticipat, din culise, prezentatorul Pavel Bartoş.

„Eşti o bucurie! Eşti o bucurie pentru toată energia pe care ai pus-o în cântecul ăsta, pentru ce-ai făcut pe scena asta, pentru faptul că eşti foarte sigură pe tine. Un mare atu pentru orice antrenor pe care l-ai avea. Mor aici, pe loc, să te am în echipa mea! O să fie o luptă crâncenă pentru că toată lumea te vrea şi o să scoatem armele! Dar, cum spunea Denis, cred că eşti făcută pentru echipa mea! Sunt momentele acelea când argumentele pe care le-aş putea aduce dispar pentru că încă străluceşte în încăpere interpretarea ta”, a spus Chirilă.

„Cred că ai o voce care poate să ajungă departe în competiţia asta. Da, ne-am dori foarte mult să vii la noi în echipă. Deşi avem voci extraordinare şi spectaculoase, dar o voce ca a ta nu avem! Tocmai de aceea am şti să o punem în valoare în competiţia asta”, a spus Smiley.

„Anastasia, mi-ar plăcea să te duc departe în concursul acesta. Mi se pare că eşti o voce-ceas, care poate să facă aproape orice. Te aştept în echipa mea!”, a invitat-o Irina.  

„Îmi cer scuze de la colegi. Dragii mei, această luptă a fost inegală de la bun început. Îmi cer scuze de la Anastasia pentru că nu i-am recunoscut vocea. Noi am mai lucrat împreună și nu am știut că ea o să fie în concursul ăsta. Noi am cântat pe aceeași scenă”, a dezvăluit The Motans.

Tudor Chirilă l-a contrazis, susţinând că nu este un motiv vină în echipa lui.

„Ba da! A văzut cum sunt ca persoană, ca om și am avut o chimie foarte bună. Anastasia, ești un om extraordinar și ai o voce superbă”, a insistat Denis Roabeș.

A urmat o încleştare în replici, argumente şi promisiuni, la care Irina Rimes a ridicat miza: „Mi-ar plăcea foarte tare să îţi scriu o piesă”. „Mie mi-ar plăcea să îţi dau 3.000 de euro. Nu vrei să-ţi dau nişte bani?!”, a „parat” Theo Rose.

„Banii se duc, piesa rămâne!”, a replicat gălăţeanca.

Mulţumind pentru aprecieri şi recunoscând că este o decizie foarte grea, Anastasia Budeşteanu a ales "drumul bătătorit": echipa lui Denis – The Motans.

Mult succes la Vocea României!

Citit 5220 ori Ultima modificare Sâmbătă, 01 Octombrie 2022 20:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.