Pacientul bizar

Pacientul bizar
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă, un bărbat de 36 de ani se plânge în stânga şi-n dreapta că a fost bătut de poliţişti. Omul are ceva vânătăi pe corp şi istoriseşte o întâmplare care s-ar fi petrecut luni.

„M-a rugat o fetiţă să scot doi copii dintr-o scară de bloc şi am spart geamul. Erau închişi într-o spălătorie. Locatarii au anunţat Poliţia, care m-a luat la secţie şi mi-a dat amendă. M-au urcat în maşină, m-au luat de gât şi mi-au dat pumni grei. Apoi m-am certat cu ei şi mi-au mai dat şi cu spray în ochi să mă orbească”, spune pe nerăsuflate Gelu Panof.

Ciudat este că bărbatul nu poate localiza unde s-a petrecut incidentul şi nici cărei secţii de poliţie aparţinea echipajul care a intervenit. Bănuieşte numai că ar fi fost prin apropierea Pieţei Mari. Spune că nu cunoaşte oraşul pentru că a venit din Ploieşti la Galaţi pentru a lucra cu ziua.

Firul poveştii lui Gelu Panof nu a putut fi descâlcit nici măcar de Poliţie. După cum a declarat Cristina Tatulici, purtătoarea de cuvânt a IPJ Galaţi, la nicio Secţie de Poliţie şi nici la Poliţia Comunitară nu s-a găsit vreun proces-verbal pe numele celui în cauză.

Deznodământul îl vor stabili aceştia după ce vor afla ce i s-a întâmplat de fapt bolnavului de la Neurochirurgie.

Citit 1424 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.