Luni, la Galaţi, preselecţii pentru emisiunea-concurs "Câştigă România!"
Foto: TVR1

Luni, la Galaţi, preselecţii pentru emisiunea-concurs "Câştigă România!"
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Organizatorii concursului televizat de cultură generală "Câştigă România!" au anunţat că una dintre etapele de preselecţie pentru viitoarele emisiuni se va desfăşura la Galaţi. Trierea candidaţilor din judeţul nostru se va desfăşura luni, 17 octombrie 2022, între orele 17,00 şi 20,00, în Sala Multimedia de la sediul central al Universităţii "Dunărea de Jos", din strada Domnească nr. 47. Candidaţii vor avea de răspuns la circa 20 de întrebări de nivel mediu, dar vor avea de făcut faţă şi unei probe în faţa camerei de filmat.

Emisiunea-concurs, prezentată de Virgil Ianţu, se află, din această toamnă, în programul TVR1, după ce s-a desfăşurat timp de zece sezoane pe TVR2. Concursul poate fi urmărit pe principalul canal al Televiziunii Române de luni până joi, de la ora 21,00.

În această emisiune, lansată în 2017, concurenții trebuie să răspundă corect mai multor întrebări de cultură generală, legate de județele "prin care trec" virtual. Concurentul care reuşeşte să câştige zece ediţii consecutive intră în posesia marelui premiu - un cec de 50.000 de lei. În cele peste 500 de ediţii difuzate, şase concurenţi au câştigat marele premiu, care până acum a fost un autoturism.

„Sunt surprins cât de mulți oameni educați, pozitivi și mândri de țara lor ne-au călcat pragul în cei peste 5 ani de concurs. Îi aşteptăm pe gălăţeni să vină luni în număr cât mai mare la Universitatea «Dunărea de Jos» şi să ne uimească şi de data asta, cu ambiţia, prezenţa de spirit şi cunoştinţele lor despre ţara noastră”, spune Virgil Ianţu, prezentatorul „Câştigă România!”.

Citit 1574 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Octombrie 2022 13:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.