Simona Halep va reveni pe teren în curând, în ciuda suspendării

Simona Halep va reveni pe teren în curând, în ciuda suspendării
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

La mai bine de două săptămâni de la anunțul că Simona Halep a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, în urma unui test făcut la US Open, iată că jucătoarea româncă de tenis se va întoarce pe teren, potrivit hotnews.ro. Deși suspendată provizoriu din tenis, tenismena și-ar putea face apariția pe teren mai devreme decât era de așteptat, la o competiție pe continentul african.

Deși suspendată provizoriu din activitate, Simona Halep poate participa la turneul demonstrativ Africa Cares, interdicția în ceea ce o privește fiind valabilă doar la competiţiile organizate de Federaţia Internaţională de Tenis. Competiția care se va desfășura la Johannesburg se va disputa în perioada 3-4 decembrie, iar constănțeanca se află deja pe afișul turneului.

Conform organizatorilor, care au anunțat participarea ei pe twitter, la acest turneu vor mai participa Martina Hingis, Ons Jabeur, Sloane Stephens sau Dustin Brown. Simona Halep a mai fost invitată și anul trecut la o competiție din Africa de Sud, dar a refuzat participarea din cauza pandemiei de coronavirus. Acum, lucrurile s-au schimbat, iar spectatorii din regiune, potrivit comentariilor la postarea organizatorilor, sunt foarte încântați să o vadă pe Simona jucând. 

Citit 1542 ori Ultima modificare Luni, 31 Octombrie 2022 14:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.