Doi polițiști din Galați au fost momiți cu cocoșei ca să blătuiască un viol. Cum s-a terminat totul

Doi polițiști din Galați au fost momiți cu cocoșei ca să blătuiască un viol. Cum s-a terminat totul
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Doi polițiști din Galați au spus ”NU” unei tentații mai puțin obișnuite. Implicați în anchetarea unui dosar penal de viol, oamenii legii, un ofițer și un agent, au fost puși în fața unei încercări venite din partea unei rude a inculpatului care riscă ani mulți de pușcărie. Mai exact, polițiștilor li s-a promis o sumă frumușică de bani dacă vor face în așa fel încât tânărul bănuit să scape basma curată. Cea care a lansat oferta a fost mama acuzatului care, venită a întâlnirea unde spera să rezolve problema pe cale amiabilă, nu a uzat de obișnuitele bancnote, ci de două monede de aur. Nu avea cum să știe că tetativa ei de a oferi ce avea mai prețios ca să-și scape feciorul fusese deja denunțată de polițiștii vizați. 

”Polițiștii din cadrul I.P.J. Galați au sesizat organele de urmărire penală cu privire la faptul că o persoană a promis oferirea unei sume de bani neprecizată pentru ca aceștia să efectueze cercetările penale într-un mod favorabil pentru fiul său, într-un dosar penal pe care cei doi polițiști îl au în instrumentare. La data de 28.10.2022, ofițerii de poliție judiciară din cadrul DGA Serviciul Județean Galați, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, au prins în flagrant o persoană fără calitate specială, în timp ce le oferea unui ofițer și unui agent de poliție câte o monedă dintr-un material prețios”, a precizat cms. șef Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al DGA - SJ Galați.

Mama grijulie a fost reținută pentru 24 de ore și a fost la un pas să ajungă în arest.  Anchetatorii, care i-au deschis un dosar penal pentru dare de mită, au fost totuși îngăduitori și au plasat-o sub control judiciar pentru 60 de zile. 

Citit 1728 ori Ultima modificare Luni, 31 Octombrie 2022 22:06

4 comentarii

 • postat de Un fost politist…
  Marți, 01 Noiembrie 2022 09:39
  212.93.144.***
  Cine credeti ca mai detine monede de aur? De ce nu ne spuneti si cine sunt? Numai din ipocrizie, NE ESTE TEAMA SA SPUNEM ADEVARU…asa ni se spune de la brucseles…ne au facutnatia de rusine pretutndeni, si cu ajutoru vostru, cu tacerea voastra.
  0
  1
  Raportează
 • postat de Fiat justitia
  Marți, 01 Noiembrie 2022 04:51
  5.13.141.***
  Dragi jurnaliști, cazul e ciudat, nu prin tipul mitei oferite, ci prin faptul ca familia acuzatului a încercat sa rezolve problema cu politia și nu cu victima.
  0
  4
  Raportează
 • postat de marr
  Luni, 31 Octombrie 2022 19:57
  86.124.201.***
  Cinste - neCinste ...cel mai probabil cei doi s-au gandit foarte bine la locul lor de munca . Mai ales in vremurile astea . Poate au si familii , rate-n Banci ...ii mai si prinde-n flagrant sau se trezesc c-au fost inregistrati si santajati de 'cumnata' in cauza .
  (fost) Politist cu tinichea de coada ...te mai angajeaza tata-mare !
  Azi in Tiglina 1 - la sediul Politiei erau multi baieti tineri , poate 20 sau 30 , la uniforma de Absolvire cred , cu foi in mana .
  Probabil se fac angajari / se dau repartitii la Posturi .
  0
  4
  Raportează
 • postat de Hfhdh
  Luni, 31 Octombrie 2022 14:29
  37.162.180.***
  În a refuza o mită ca politist nu înseamnă neapărat că sunt cinstiți mai ales că se face PR prin ziare pentru chestia asta. La cât de coruptă este poliția română, pentru ei ar trebui inventată prezumția de vinovăție. Galați este capitala peștilor și asta nu se putea realiza fără implicarea celui mai mare grup Infracțional Organizat național și anume, poliția română. În cazul celor 2 asa-zisi eroi ( și de ar fi pe bune doar si-au făcut treaba, nu au făcut ceva special și sunt plătiți foarte bine pentru asta) probabil că au bănuit că este o capcană, mai degrabă le-a fost teamă să ia mită.
  0
  22
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.