Doi polițiști din Galați au fost momiți cu cocoșei ca să blătuiască un viol. Cum s-a terminat totul

Doi polițiști din Galați au fost momiți cu cocoșei ca să blătuiască un viol. Cum s-a terminat totul
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Doi polițiști din Galați au spus ”NU” unei tentații mai puțin obișnuite. Implicați în anchetarea unui dosar penal de viol, oamenii legii, un ofițer și un agent, au fost puși în fața unei încercări venite din partea unei rude a inculpatului care riscă ani mulți de pușcărie. Mai exact, polițiștilor li s-a promis o sumă frumușică de bani dacă vor face în așa fel încât tânărul bănuit să scape basma curată. Cea care a lansat oferta a fost mama acuzatului care, venită a întâlnirea unde spera să rezolve problema pe cale amiabilă, nu a uzat de obișnuitele bancnote, ci de două monede de aur. Nu avea cum să știe că tetativa ei de a oferi ce avea mai prețios ca să-și scape feciorul fusese deja denunțată de polițiștii vizați. 

”Polițiștii din cadrul I.P.J. Galați au sesizat organele de urmărire penală cu privire la faptul că o persoană a promis oferirea unei sume de bani neprecizată pentru ca aceștia să efectueze cercetările penale într-un mod favorabil pentru fiul său, într-un dosar penal pe care cei doi polițiști îl au în instrumentare. La data de 28.10.2022, ofițerii de poliție judiciară din cadrul DGA Serviciul Județean Galați, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, au prins în flagrant o persoană fără calitate specială, în timp ce le oferea unui ofițer și unui agent de poliție câte o monedă dintr-un material prețios”, a precizat cms. șef Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al DGA - SJ Galați.

Mama grijulie a fost reținută pentru 24 de ore și a fost la un pas să ajungă în arest.  Anchetatorii, care i-au deschis un dosar penal pentru dare de mită, au fost totuși îngăduitori și au plasat-o sub control judiciar pentru 60 de zile. 

Citit 1995 ori Ultima modificare Luni, 31 Octombrie 2022 22:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.