Un singur gălățean a fost depistat pozitiv în 24 de ore

Un singur gălățean a fost depistat pozitiv în 24 de ore
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

După o zi în care statisticile sanitare au bifat peste zece cazuri de infectări din Galați, miercuri, 2 noiembrie, s-a înregistrat o nouă scădere semnificativă a testelor pozitive.

Cea mai recentă raportare întocmită pe un interval de 24 de ore referitoare la incidența cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 (COVID-19) arată că, în județul nostru, numărul de infectări cu noul coronavirus a ajuns la 72.081, miercuri, 2 noiembrie, odată cu raportarea unui singur caz de infectare. 

Numărul pacienților internați a scăzut și el. Din totalul bolnavilor gălățeni raportați în ultima perioadă, 14 sunt internați în spitale. Niciun minor infectat nu mai este internat în spital și niciun gălățean nu mai este în stare atât de gravă cât să aibă nevoie de îngrijire la Terapie Intensivă. 

Și la nivel național, în ultimele 24 de ore, a fost înregistrată o scădere a numărului de noi cazuri, până la 476 de persoane infectate, cu 183 mai multe față de ziua anterioară. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 43 de persoane au fost reconfirmate.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 era miercuri de 708, cu 31 mai puține față de ziua anterioară. De asemenea, la Terapie Intensivă (ATI) sunt internate 88 de persoane, cu opt mai puține decât în intervalul precedent. Dintre cei 88 de pacienți internați la ATI, 77 sunt nevaccinați. Până miercuri, 2 noiembrie,  67.198 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS-CoV-2 au decedat la nivel național. În intervalul 1 noiembrie (ora 10,00) - 2 noiembrie (ora 10,00), au fost raportate de către INSP trei decese (un bărbat și două femei). Dintre cele trei decese, unul a fost înregistrat la categoria de vârstă 60-69 de ani, unul la categoria de vârstă 70-79 de ani și unul la categoria de vârstă de peste 80 de ani.

Citit 698 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Noiembrie 2022 16:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.