Plasat sub control judiciar, după ce a înjunghiat doi câini, din răzbunare

Plasat sub control judiciar, după ce a înjunghiat doi câini, din răzbunare
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

O femeie a chemat poliția după ce un vecin i-a înjunghiat cei doi câini. Incidentul a avut loc miercuri, în Foltești. Polițistii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Galați s-au deplasat la fața locului și ce au constat că cele sesizate se confirmă.

Se pare ca femeia, în vârstă de 46 de ani, a cerut ajutorul polițiștilor după ce consăteanul i-a rănit cu un cuțit cu o lamă de 14 centimetrii cei doi câini, dintre care unul a murit în urma loviturilor. Bărbatul ar fi vrut să se răzbune pe cele două patrupede după ce, cu o zi înainte, acestea i-ar fi atacat o oaie. Cei doi câini ciobănești au venit să se joace cu bărbatul care de obicei îi mângâia, fără sa știe ce avea să se întâmple. Însă după ce i-a ademenit, bărbatul și-a făcut dreptate singur și i-a lovit cu cuțitul. Unul dintre câini a murit, iar celălalt are o rană în zona toracelui.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de ucidere a animalelor, cu intentie, fără drept, și rănirea cu intenție a animalelor, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor.

În urma activităților investigative efectuate de polițiști, precum și a probatoriului administrat în cauză, la data de 3 noiembrie 2022, bărbatul de 39 ani, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, unde s-a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar față de cel in cauză, pentru o perioadă de 60 de zile.

Citit 1693 ori Ultima modificare Joi, 03 Noiembrie 2022 21:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.