Șeful de la Imigrări a fost înmormântat cu onoruri militare (FOTO și VIDEO)
Foto: Foto si video: Raluca Ichim

Șeful de la Imigrări a fost înmormântat cu onoruri militare (FOTO și VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Comisarul Ciprian Șimu a fost condus joi pe ultimul drum, după ce și-a pierdut viața într-un tragic accident de circulație, în noaptea de 6 spre 7 noiembrie, în județul Ialomița.

Polițistul, în vârstă de 41 de ani, a fost înmormântat cu onoruri militare în cimitirul "Eternitatea", la capătul unui traseu în care convoiul a parcurs centrul orașului și a poposit, preț de câteva minute, în fața sediului Serviciului Imigrări de pe strada Domnească.

La ceremonie au participat zeci de persoane, reprezentanți ai instituțiilor publice din sfera siguranței publice, colegi de la Serviciul Imigrări, dar și civili, impresionați de drama familiei. A fost prezentă și fiica polițistului, fetița în vârstă de 12 ani scăpând cu răni mai ușoare din impactul în care și-a pierdut tatăl, iar mama i-a fost rănită grav.

Un pluton de jandarmi i-a prezentat onorul comisarului, al cărui mormânt, aflat în apropierea Monumentului Eroilor, a fost acoperit cu un munte de coroane, aduse în semn de omagiu de toți cei care l-au cunoscut și alături de care a lucrat timp de zece ani, cât a fost șeful Serviciului Imigrări Galați.

https://www.viata-libera.ro/prima-pagina/191974-seful-serviciului-imigrari-galati-a-murit-intr-un-grav-accident-de-circulatie

Media

Citit 5711 ori Ultima modificare Joi, 10 Noiembrie 2022 16:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.