Femeie bătută cu pumnii și picioarele de către nepot

Femeie bătută cu pumnii și picioarele de către nepot
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Un bărbat de 33 de ani din județul Galați a fost reținut pentru violență în familie, după ce și-a snopit în bătaie mătușa, cu 17 ani mai în vârstă. Altercația între cele două rude a avut loc, susțin polițiștii, la finele lunii trecute, în casa femeii din Independența. Atunci, nepotul amețit bine de băutură, s-a luat la ceartă cu gazda și după câteva replici contradictorii a sărit la bătaie. Și-a lovit mătușa cu pumnii în cap și cu picioarele în abdomen, ceea ce a determinat-o pe femeie să ceară ajutor de urgență, la 112. 

"Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Persoana agresată fizic a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență «Sf. Apostol Andrei» Galați pentru investigații medicale de specialitate. În urma completării formularului de evaluare a riscului, nu s-a impus emiterea unui ordin de protecție provizoriu, însă a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de violență în familie", a explicat ag. șef. pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Zece zile mai târziu, individul a fost reținut, după ce anchetatorii au ajuns la concluzia că lăsarea lui în libertate ar fi un pericol. Un procuror urmează să decidă dacă va dispune, temporar, privarea de libertate sau dacă îi va aplica altă măsură restrictivă.

Citit 1297 ori Ultima modificare Vineri, 11 Noiembrie 2022 09:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.