Digi modifică grila programelor TV pentru abonații gălățeni

Digi modifică grila programelor TV pentru abonații gălățeni
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Abonații din Galați ai rețelei Digi sunt nevoiți să învețe noile poziții pe care se vor afla de acum înainte posturile TV favorite, după modificările anunțate de acest operator începând de luni, 14 noiembrie. „Ca urmare a unor modificări legislative, suntem obligați să modificăm din 14 noiembrie grila de programe TV recepționată prin serviciul de televiziune prin cablu în județul Galați. Ca urmare a acestei modificări, grila de programe retransmisă în format digital va avea o structură și o ordine a canalelor TV diferite față de grila anterioară aprobată de CNA”, este mesajul pe care Digi l-a transmis, prin e-mail, abonaților săi din Galați.

Noua grilă TV, cu schimbări substanțiale față de cea cu care abonații s-au obișnuit până acum, va fi valabilă, treptat, în toate județele.

Pentru clienții care dețin set-up-box-uri DIGI sau televizoare cu profil DIGI (în principal, modele produse începând cu anul 2014), reorganizarea canalelor TV în grilă se va realiza prin scanare automată, iar pentru cei care au televizoare fără profil DIGI sau mai vechi de anul 2014, va fi necesară o scanare manuală, se mai arată în mesajul citat.

Noua grilă a programelor Digi valabilă pentru abonații din Galați poate fi accesată la adresa www.digi.ro/grila

Citit 5275 ori Ultima modificare Luni, 14 Noiembrie 2022 18:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.