Adolescent omorât în accident rutier

Adolescent omorât în accident rutier
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* August 2010 numără două victime, ambii copii * Mopedele – implicate în ambele accidente *

O lună de rău augur, din punct de vedere rutier. Cea mai nouă tragedie s-a petrecut duminică, la Tecuci, unde un puşti de 15 ani, pasager pe un moped, a fost ucis în impactul cu un Volkswagen.

Agentul Ştefănache Stan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi: „Tecuceanul George Valerică Codreanu (18 ani) îşi conducea mopedul Aprilia, neînregistrat, la ora 19, pe strada Ana Ipătescu din oraş. Din cauza vitezei excesive într-o curbă, băiatul a intrat pe contrasens şi nu a mai putut evita impactul cu un Volkswagen GL 25 FMI, corect condus de George Filimon, din Matca”.

„Pilotul mopedului a fost uşor accidentat în impact, dar pasagerul de 15 ani din spatele său a fost ucis pe loc. De asemenea, alcooltestul a dovedit că şoferul Volkswagen-ului era sub influenţa băuturilor alcoolice”.

Vă reamintim că în urmă cu doar 6 zile, un băieţel de 3 ani şi jumătate, din Valea Mărului, lăsat nesupravegheat de părinţii săi ieşiţi la vândut pepeni la marginea drumului, a ieşit pe DN, fiind spulberat de un moped.

Pilotul Cristinel Stanciu a fugit de la locul accidentului, lăsându-l pe micuţ să moară în mijlşocul şoselei. Tânărul a fost identificat la câteva ore distanţă, el fiind acum în arest pe o perioadă de 29 de zile.

În ciuda acestor tragedii, august 2010 este, statistic vorbind, o lună mai bună decât cea a anului trecut, în aceeaşi perioadă fiind înregistrate atunci 5 victime.

Dincolo de cifre însă, rămân tragediile care îmbracă în doliu familiile a doi copii care de-abia împreună ar fi făcut 18 ani.

Citit 1822 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.