UPDATE. Gălățeanca Anastasia Budeșteanu, în semifinala „Vocea României” (VIDEO)
Foto: Pro TV

UPDATE. Gălățeanca Anastasia Budeșteanu, în semifinala „Vocea României” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Gălăţeanca Anastasia Budeșteanu s-a calificat, în această seară, în semifinala "Vocea României". Această importantă etapă a competiţiei de la Pro Tv se va desfăşura vinerea viitoare. Anastasia a meritat din plin locul în semifinală datorită interpretării tulburătoare a piesei ”Ne me quitte pas”.

Puteţi viziona aici momentul Anastasiei la "Vocea României".


În această seară de vineri, 9 decembrie 2022, de la ora 20,30, gălățeanca Anastasia Budeșteanu merită toată susținerea noastră la „Vocea României” pentru că doar publicul decide cine dintre cei 12 concurenți va merge mai departe. Conform Pro Tv, cei de acasă își pot vota favoriții pe https://voteazavocea.protv.ro sau prin SMS, la 1264 (tarif 0,48 TVA inclus). Emisiunea poate fi urmărită LIVE și pe VOYO, nu doar pe Pro Tv.

„Este cea mai mare scenă pe care am cântat până acum. Sunt foarte onorată și recunoscătoare pentru această șansă!”, mărturisește Anastasia Budeșteanu, singura gălățeancă rămasă în competiție la „Vocea României”, într-o filmare de la ultimele pregătiri înainte de show. Scena de la „Vocea României” va vibra LIVE în această seară, de la ora 20,30.

Conform Pro Tv, cei 12 concurenți de la „Vocea României”, sezonul 10, ajunși în această fază a show-ului au muncit, au pus pasiune și au pregătit momentele cu care vor să treacă mai departe. Din acest moment, decizia este doar în mâna publicului!

„În live-uri, vom avea parte de multă tensiune și foarte multă emoție. Este o etapă așteptată, mai ales de concurenții care-și doresc cu ardoare să fie Vocea României. I-am văzut la repetiții, au pregătit momente fabuloase, iar antrenorii sunt alături de ei la fiecare pas. Este foarte greu să-ți dai seama cine ar putea merge mai departe, toți sunt foarte buni și determinați să surprindă. Va depinde foarte mult de prestația fiecăruia în momentul live-ului, iar publicul își va alege favoriții! Așadar, să fie VOCE!", a spus Pavel Bartoș, prezentatorul acestui concurs.

Începând cu ora 20,30, publicul poate să își voteze favoriții și va stabili cine vor trece în următoarea fază a competiției. Succes, Anastasia!

 

Citit 4411 ori Ultima modificare Duminică, 11 Decembrie 2022 12:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.