Atac la maşina Poliţiei

Atac la maşina Poliţiei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un contrabandist de ţigări a atacat cu un Audi A4 maşina Secţiei 5, reuşind astfel să scape de urmăritor *

Contrabandist iute de picior

Cinci maşini lovite, dintre care maşina Poliţiei – cel mai grav avariată. Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi, ne-a dat mai multe amănunte:

„Sâmbătă, la ora 18, avea loc o acţiune privind contrabanda de ţigări. Echipajul implicat în urmărirea contrabandistului l-a localizat pe acesta şi l-a avertizat să oprească. Cea de-a doua maşină nu a oprit, iar maşina Secţiei 5 a dat drumul la semnalele de avertizare”.

„În timpul urmăririi, contrabandistul l-a forţat pe poliţist să tragă de volan, acesta intrând în patru maşini parcate pe strada Nicolae Alexandrescu. În cauză a fost întocmit dosar, individul fiind în continuare urmărit”.

Misiune şi risc

Agentul-şef Ştefănache Stan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere completează: „Agentul Ionuţ R., în vârstă de 25 de ani, de la Secţia 5, aflat în misiune de patrulare, a fost alertat prin 112 în legătură cu faptul că maşina Audi este dată în urmărire”.

„Poliţistul a reperat maşina pe strada Nicolae Alexandrescu, fostă Chicuş, făcându-i şoferului acesteia semnalul regulamentar de oprire. Şoferul nu a oprit, iar poliţistul a trecut la urmărirea Audiului”.

„Şoferul de pe Audi a virat brusc stânga, pentru a lovi Loganul de Poliţie MAI 29026, iar poliţistul a virat şi el stânga pentru a evita coliziunea. Loganul a lovit 4 maşini parcate, în zona blocului B4A, tamponarea neproducând nici un fel de victime”.

„Pagubele aduse maşinii de Poliţie se cifrează în jurul valorii de 6.000 lei. Maşina de Poliţie era în misiune, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune”.

Citit 1868 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.