Manifestanţii Poliţiei Comunitare se risipesc

Manifestanţii Poliţiei Comunitare se risipesc
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Avizul semnat de liderii de sindicat, prin care aceştia îşi dau acordul asupra organizării examenului – afişat în curtea instituţiei *

Şi ieri dimineaţă sediul Poliţiei Comunitare din strada Traian a fost „păzit” de protestatari. Mai puţini decât luni – în jur de 60, faţă de 100 -, oamenii s-au risipit după ce în curtea instituţiei, la avizier, a fost făcut public actul semnat de liderii de sindicat, prin care aceştia îşi dau acordul asupra organizării examenului.

Examenul care a învrăjbit Poliţia Comunitară Galaţi va disponibiliza 420 de angajaţi, din numărul total de 710.

Supăraţi că toţi funcţionarii publici sunt obligaţi să participe la acest examen - deşi 68 dintre aceştia primiseră statut de funcţionar cu două zile înainte de emiterea Ordonanţei care obligă la disponibilizări -, angajaţii Poliţiei Comunitare Galaţi au protestat luni dimineaţă împotriva conducerii.

La examen, înainte!

„Aceasta este legea, toţi funcţionarii dau examen”, a confirmat directorul Cristian Gâscă (FOTO), acesta punând manifestările de stradă pe seama liderilor de sindicat, care ar fi supăraţi pentru că nu sunt exceptaţi de la examinare.

„Legea spune că liderii de sindicat nu pot fi disponibilizaţi, dar nu spune că nu pot da examen”, justifică directorul.

În final, tot directorul a garantat că „380 de angajaţi din cei 420 de disponibilizaţi vor fi preluaţi de o firmă de pază”.

Citit 1057 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.