Traficant de ţigări moldoveneşti

Traficant de ţigări moldoveneşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un gălăţean colecta în imobilul său mii de pachete de ţigări moldoveneşti, pe care urma să le vândă la preţuri modice, pe piaţa neagră *

Aflaţi pe urmele unor contrabandişti moldoveni de ţigări, ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor (SIF) şi cei ai Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă (SIPI) Galaţi, au găsit într-un imobil din Galaţi depozitul clandestin unde era adus tutunul traficat.

În baza unei autorizaţii de percheziţie emisă de Judecătoria Galaţi, în casă au fost descoperite 72.800 de ţigarete de diferite mărci, având aplicat timbru de Republica Moldova.

Ţigările fuseseră introduse în ţară de către moldoveni şi depozitate de către gălăţenii Adrian N. şi Dănuţ T., la imobilul respectiv, casa aparţinându-i lui Iordan C.. Tutunul urma a fi vândut în zonele mărginaşe ale judeţului Galaţi.

Ţigările au fost ridicate în cadrul unui dosar penal, în care s-a început urmărirea penală faţă de învinuitul Iordan C., pentru colectare, deţinere, depozitare de bunuri sau mărfuri care trebuie plasate sub un regim vamal, urmând ca cercetările să fie extinse şi faţă de ceilalţi făptuitori.

Citit 1712 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.