Se pregăteşte expulzarea din Italia

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mai duri ca Sarkozy: „Vom fi mai duri decât Sarkozy” anunţă ministrul de interne al Italiei cu puţin înainte ca la Paris să înceapă reuniunea de pe 6 septembrie, unde România şi Bulgaria nici nu au fost invitate. Reuniunea va dezbate problema imigraţiei şi expulzarea comunitarilor. Gazeta Romaneasca din Italia a publicat un amplu material pe aceasta temă. De ce România nu este prezentă? De ce europarlamentarii români nu impun o măsură de respect pentru o ţară membră UE? Sunt întrebări la care încă se caută răspuns.

* Festivalul Ohrid 2010: Grupul coral sound al Casei de Cultură a Studenţilor din Bucureşti participă în perioada 26-30 august la cea de-a treia ediţie a Festivalului şi Concursului Internaţional Ohrid 2010 – Macedonia.

* „Actorul şi sălbaticii”, la Budapesta: Miercuri, 1 septembrie 2010, de la ora 19.00, Institutul Cultural Român din Budapesta oferă publicului cinefil filmul artistic românesc „Actorul şi sălbaticii” (1975), în regia lui Manole Marcus.

* Seară de poezie la Birmingham: Fraternitatea Tinerilor Ortodocşi nepsis din UK în colaborare cu Parohia Ortodoxă Sf. Andrei din Birmingham organizează sâmbătă, 28 august, de la ora 18,00 o Seară de Poezie Creştină.

Citit 1186 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.