Ce destinaţie va avea fostul cinematograf „Flacăra”, după renovare

Ce destinaţie va avea fostul cinematograf „Flacăra”, după renovare
Evaluaţi acest articol
(30 voturi)

În valoare de 2.476.533 de lei, contractul de finanțare pentru renovarea energetică a clădirii fostului cinematograf „Flacăra” a fost semnat în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), anunţă Primăria Galaţi, care a reuşit preluarea acestui imobil de la RADEF.

Principalele lucrări ce vor fi finanțate prin PNRR vizează reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii, reabilitarea termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum, instalarea/reabilitarea/modernizare sistemelor de climatizare și/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calității aerului interior, reabilitarea/modernizarea instalației de iluminat, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice etc.

"La această dată se analizează diversele posibilități privind viitoarea destinație, inclusiv ca această clădire din cartierul Micro 40 să găzduiască diferite evenimente socio-culturale, având în vedere necesitatea unui astfel de spațiu în municipiul Galați", transmite municipalitatea.

Citit 6670 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Februarie 2023 09:25

2 comentarii

  • postat de Curatmurdar
    Joi, 16 Februarie 2023 15:20
    82.76.59.***
    Dupa ce a fost lasat sa se narue vreme de 33 de ani, la care a contribuit din plin si boschetarii, care, daca mai avem politie in oras, puteau fi opriti, v ati trezit ca poate fi reabilitat, cu ce costuri? daca sunt bani moaca hai sa mai jumulim ce mai e de jumulit…..adevarati gospodari sau perindat
    0
    0
  • postat de Mihnea
    Joi, 16 Februarie 2023 13:33
    5.13.197.***
    Praf in ochi. Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) parca ar fi facut din cauciuc sa poata fi intins cat vor politicienii.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.