Bestia din Tecuci – după gratii

Bestia din Tecuci – după gratii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Prieten cu familia măcelărită, bărbatul de 33 de ani s-a luat la ceartă cu cei doi soţi pentru bani * Nu fratele soţiei este ucigaşul *

Înjunghiaţi cu sălbăticie, Nicolae Lefter (56 de ani) şi Rodica Munteanu (67 de ani) au fost găsiţi în seara de 3 septembrie zbătându-se între viaţă şi moarte. Tragedia a făcut ca pentru Nicolae Lefter intervenţia medicilor să vină prea târziu.

A fost salvată însă viaţa femeii, care, confuză, a declarat că autorul crimei este… fratele ei, care ar fi încercat să o violeze.

Criminalul s-a dovedit a fi Cristian Ionel Ciobotă (33 de ani), care era de la bun început în cercul suspecţilor, a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi. Suspect de crimă era şi chiriaşul victimei, care însă a demonstrat că nu era acasă în momentul vărsării de sânge.

Prioritatea datoriilor – înecată în sânge

Cristina Tatulici, Poliţia Galaţi: „Victima avea o datorie la ucigaş şi l-a, informat pe acesta, pe 3 septembrie, că a făcut rost de bani. Ciobotă a ajuns acasă la cei doi soţi, s-au aşezat la băut, iar când victima a amânat să îi înapoieze banii, pe motiv că ar fi avut alte datorii, mai urgente, criminalul a sărit cu un cuţit la el şi l-a înjunghiat”.

„Femeia a încercat să intervină în apărarea bărbatului ei, dar a sfârşit şi ea înjunghiată. În acest moment, ucigaşul se află în arest preventiv pentru 29 de zile, el fiind acuzat de omor calificat, tentativă de omor şi omor”. 

Rodica Munteanu se află în continuare internată în Spitalul Judeţean Galaţi, femeia având nevoie de recuperare sub supravegherea medicilor.

Acasă, la Tecuci, rudele lui Nicolae sunt cele care pregătesc înmormântarea bărbatului a cărui singură vină a fost că nu a ştiut să-şi aleagă bine prietenii.

Citit 3089 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.