Cap (spart) de frate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un băiat de 13 ani din Corni a ajuns la spital în weekend după ce, susţine el, a încasat-o de la un frate care o luase pe ulei. Era internat în serviciul de Neurochirurgie, nu prezenta urme de violenţă extremă şi, cel mai probabil, îşi va ierta fratele mai mare în cel mai scurt timp. Ce ţi-e şi cu rudele mai bătrâne! 

„A fost internat un băieţel de 13 ani, atins bine la scăfârlie de fratele de 30 de ani. În plină criză, Moldova de Sud se descurcă în ceea ce priveşte băutura. Beţia ne furnizează pacienţi suficienţi. Să nu uităm aici nici de celebrii Ilf şi Petrov, care au scris Biblia comunismului: «Douăsprezece scaune»”.

„Acolo întâlnim lozinca: nu bea pentru că în stare de ebrietate poţi să îmbrăţişezi duşmanul de clasă. Nu s-a ajuns la o situaţie atât de gravă, dar capul fratelui minor a fost mult mai aproape decât duşmanul de clasă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Concluzie: nimeni nu spune că traiul într-o familie numeroasă e uşor. Dar de la a-ţi mai ieşi din pepeni din când în când şi până la a băga în spital un copil e o cale lungă, pe care nimeni n-ar trebui să o apuce!

Citit 644 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.