Sub vraja alcoolului, la 96 de ani

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Viaţa liberă” scria joi că gălăţenii care vin beţi la medic vor ajunge să îşi plătească tratamentul, potrivit unui proiect de lege care are şanse mari să fie aprobat. Ei bine, de la o vârstă încolo, parcă nici asta nu te mai sperie!

La urma urmei, dacă ai voie să mergi gratis cu autobuzul, de ce n-ai avea voie să tragi şi la măsea şi să scapi basma curată? Este cazul unor femei, printre care şi una cu o istorie personală de aproape un secol. Deh, la aşa o etate, e greu să ţii minte numărul paharelor.

„Haloween-ul la Galaţi a fost noaptea vrăjitoarelor bătrâne. În secţia de Neurochirurgie a spitalului nostru s-a internat o doamnă de 96 de ani care a băut uşor, apoi a căzut cu faţa în jos şi s-a traumatizat. O altă doamnă de 84 de ani s-a prezentat şi ea la medic, lovită în aceleaşi condiţii festive”.

„A venit şi o doamnă de vreo 77 de ani  cu acelaşi gen de problemă. Apoi, a venit şi un nene care era bine chitrofonit - cum se spune - dar a refuzat internarea”.

„De la spital s-a dus la o nuntă şi a venit apoi profund beat şi dispus, de această dată, să se interneze. Îşi făcuse deja plinul”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Ce să le urăm pacienţilor? Sănătate şi … noroc!

Citit 868 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.