Mort la Liceul cu Program Sportiv

Mort la Liceul cu Program Sportiv
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În ajun de pensionare, un sexagenar şi-a pierdut echilibrul în timp ce cobora nişte trepte, a căzut, s-a lovit şi a decedat * Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) a deschis o anchetă *

Un bărbat de 64 de ani a sfârşit tragic, ieri dimineaţă, la Liceul cu Program Sportiv. Omul avea deja ceva probleme de sănătate, dar moartea l-a secerat în doar câteva clipe, în urma unui accident banal. Detalii ne-a oferit directorul-coordonator al ITM Galaţi, Ionel Petrea. 

„Bărbatul era mecanic de întreţinere. Din evidenţele şcolii, el se afla într-o perioadă de recuperare în urma unor probleme de sănătate şi n-ar fi trebuit să se afle la serviciu. Totuşi, având în vedere că urma să se pensioneze, omul a revenit la locul său de muncă joi în jurul orei 10.00 pentru a-şi recupera nişte bunuri personale”.

„Atelierul în care bărbatul îşi desfăşura activitatea se afla într-un subsol. În timp ce cobora pe scări, spre atelier, se pare că s-a împiedicat. A căzut, s-a lovit foarte puternic la cap şi a decedat. Noi investigăm evenimentul nefericit pentru a stabili dacă a fost sau nu vorba despre un accident de muncă”, a precizat Ionel Petrea.

Citit 1573 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.