Plata în avans, cu ghioaga

Plata în avans, cu ghioaga
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Abia întors de la lucru, un bărbat din comuna Munteni a fost solicitat de câţiva consăteni să le care lemne. Indivizii l-au ameninţat pe om, dar refuzurile repetate ale acestuia i-au transformat din harnici în bătăuşi.

„Am fost bătut de vreo 12 ţigani, care mă obligau să le car lemne. Dacă nu vrei să faci o treabă, nu o poţi face forţat. Când au văzut că nu mă duc cu ei mi-au dat câteva ghioage în spate şi în cap, am căzut jos şi am rămas inconştient foarte mult, cam o oră”.

„A venit Ambulanţa, m-a dus la Tecuci, iar apoi am fost adus la Galaţi. Vreau să depun plângere ca să sufere şi ei cum am suferit şi eu”, povesteşte ranchiunos bărbatul internat acum la Neurochirurgie.

„S-a spus cu totul greşit că romii nu apreciază munca. O apreciază foarte mult! Drept dovadă a fost internat un bărbat de 33 de ani, din comuna Munteni, care a refuzat să muncească pentru nişte romi la modul gratuit. Această lipsă de eleganţă l-a costat un traumatism cranio-cerebral acut care l-a băgat direct în spital”, a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Potrivit Cristinei Tatulici, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, în acest caz se efectuează cercetări. Dacă bărbatul va depune plângere se vor lua măsurile care se impun.

Citit 814 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.