Peste 100 de copii de grădiniță au pictat pe Faleza Dunării (FOTO)

Peste 100 de copii de grădiniță au pictat pe Faleza Dunării (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

"Săptămâna verde" continuă pentru cei mici. Ziua Apei.

Grădinița "Croitorașul cel viteaz" din Galați a sărbătorit "Săptămâna verde" cu o activitate dedicată protecției mediului. Cei peste 100 de micuți s-au adunat joi, 27 aprilie, pe Faleza Dunării, pentru a picta, simultan, tablouri reprezentative pentru mesajul lor privind poluarea apei. Copiii au venit însoțiți de părinți și educatoare pentru a crea planșele ce vor fi expuse ulterior, pe termen nedeterminat, în holul Inspectoratului Școlar din Galați.

"Acțiunea organizată de Grădinița «Croitorașul cel viteaz» este dedicată protejării mediului, în general, și protejării apei, în mod special. Astăzi, copiii de la grădinița noastră au venit însoțiți de părinți și de bunici, pe Faleza Dunării, aproape de fluviul ce ne străbate orașul, pentru a picta împreună, în același timp, tablouri reprezentând mesajul lor privind poluarea apei. Alături de noi a fost prezentă Garda Națională de Mediu, iar ca parteneri educaționali putem enumera «Viața liberă», Inspectoratul Școlar Județean, dar și părinții și bunicii care ne-au fost alături și au făcut posibilă realizarea acestui eveniment și cărora le mulțumim cu această ocazie pentru susținere și devotament", ne-a declarat directoarea Grădiniței "Croitorașul cel viteaz", prof. Anca Caragea.

Tot de la doamna directoare am aflat că această acțiune este un vis împlinit pentru instituție, fiind o premieră ca peste 100 de copii să picteze simultan tablouri pe Faleza Dunării. Evenimentul a fost încheiat cu o interpretare a Imnului Ecologistului, susținută de toate grupele grădiniței, chiar în fața bunicilor și părinților veniţi să îi susțină.

Citit 2262 ori Ultima modificare Vineri, 28 Aprilie 2023 11:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.