Siderurgie - Aida Nechifor, numită într-o funcție de conducere la nivelul grupului Liberty Steel

Siderurgie - Aida Nechifor, numită într-o funcție de conducere la nivelul grupului Liberty Steel
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Directorul general al combinatului siderurgic Liberty Galați, Aida Nechifor, a fost numit Director al Departamentului de Risc și Sustenabilitate pentru Europa în cadrul grupului Liberty Steel, se arată într-o notă de informare a companiei transmisă de președintele pentru Europa al Liberty Steel, Ajay Aggarwall, respectiv de către Sandip Biswas, CEO Liberty Primary Steel & Mining.

”Aida va continua să ne raporteze amândurora și va lucra îndeaproape cu Marian D`Auria, Directorul pentru Risc și Sustenabilitate al grupului, pentru a conduce programele noastre europene de risc și sustenabilitate și pentru a ne asigura că respectăm viziunea globală a grupului de a identifica, gestiona și raporta riscurile legate de schimbările climatice. Acest nou rol este esențial pentru evoluția noastră constantă ca o companie sustenabilă, care are în centrul obiectivelor sale Greensteel”, se arată în nota de informare a conducerii Liberty Steel.

În document se precizează că ”Prasanta Mishra rămâne Director Executiv al Liberty Galați, raportând și lucrând cu echipa de conducere pentru a îmbunătăți operațiunile de producție și rezultatele companiei”.

”Numirea Aidei în noua poziție face parte dintr-un program mai amplu de reorganizare a echipei de management pe care l-am implementat în companiile noastre din Europa în ultima lună, în urma acordului de restructurare a creanțelor noastre pe care l-am încheiat recent cu societatea de responsabilă de administrarea Greensill Bank AG. Acum avem posibilitatea de a ne eficientiza costurile prin centralizarea unor poziții care asigură suport funcțional, precum finanțele, achizițiile și IT, sporind în același timp eficiența, responsabilitatea și rapiditatea procesului de luare a deciziilor de către echipele de management operațional.

Ne bucurăm să vedem că aceste schimbări încep deja să-și facă efectul și ne așteptăm să contribuie la îndeplinirea obiectivelor comerciale și financiare pentru anul în curs, susținând în același timp progresul semnificativ pe care îl facem în direcția planurilor noastre de transformare Greensteel și a ambițiilor CN30”, mai arată conducerea Liberty Steel.

De asemenea, conducerea Liberty Steel a felicitat-o pe Aida Nechifor și pentru recenta numire în funcția de președinte al Uniunii Producătorilor de Oțel din România (UNIROMSIDER), precum și în cea de președinte al Federației Patronale Metalurgice din România.

”Suntem încântați că ne va reprezenta în aceste asociații importante, care arată, încă o dată, că Liberty Galați își poate valorifica poziția de lider al industriei pentru a contribui la conturarea politicilor naționale și europene de a care avem nevoie pentru a ne îndeplini ambițiile CN30”, arată conducerea companiei.

Citit 15216 ori Ultima modificare Duminică, 11 Iunie 2023 10:45

4 comentarii

  • postat de Stan Gheorghe
    Vineri, 09 Iunie 2023 14:20
    5.13.170.***
    FELICITARI în noua funcție, doamna Aida Nechifor chiar este pregătită pentru aceasta funcție și este un plus pentru Liberty Steel Galați și pentru viitorul orașului Galați.
    0
    0
  • postat de Ion
    Vineri, 09 Iunie 2023 12:50
    109.97.73.***
    Vai de capul nostru ce va urma cu Femeile la conducere, va veni sfârșitul cât de curând.
    0
    0
  • postat de Levis Tolstoi
    Vineri, 09 Iunie 2023 06:56
    89.137.136.***
    Zbor lin!
    0
    0
  • postat de Gigi
    Vineri, 09 Iunie 2023 06:38
    5.14.132.***
    Un colos aproape pus pe chituci!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.