UPDATE: Mai multe locuințe, afectate. Incendiu puternic pe strada Unirii, vizavi de zona Shopping City (FOTO și VIDEO)

UPDATE: Mai multe locuințe, afectate. Incendiu puternic pe strada Unirii, vizavi de zona Shopping City (FOTO și VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

UPDATE ora 22,00: ”La această oră incendiul este localizat, se lucrează la lichidarea ultimelor focare. Au fost afectate patru locuințe pe o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați. A fost salvată o hala de depozitare și o locuință din imediata apropiere. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta generalizat la acoperișurile de la trei case. Am acționat cu opt autospeciale de stingere,autoscară, descarcerare, o ambulanță SAJ și 40 de pompieri. Cauza probabilă a declanșării incendiului, jar depozitat lângă materiale combustibile”, a transmis ISU Galați.


Un incendiu violent a izbucnit pe strada Unirii din municipiul Galați, în spatele fostului Mehid, într-o zonă nu foarte departe de complexul comercial Shopping City.

Incendiul, care ulterior s-a extins și pe strada Unirii, a izbucnit, pe strada Bucovinei din Galați, în după-amiaza zilei de sâmbătă, 10 iunie.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă, o autoscară mecanică, un echipaj de descarcerare de la Detașamentul de Pompieri Galați și un echipaj SAJ. Din primele informații de la locului incidentului, se pare că ar fi fost afectate patru case, proprietarii încercând disperați să-și salveze cât mai repede bunurile, pe care le-au agonisit de-o viață, din case. “Am văzut deodată fum în spatele casei, m-am speriat și am ieșit afară”, ne-a spus proprietara uneia dintre casele afectate.

Pompierii încearcă de aproximativ o oră să stingă flăcările, însă momentan nu au reușit să lichideze incendiul. Martorii oculari susțin, supărați, că echipajele ar fi venit destul de târziu la fața locului, aceștia fiind nevoiți să aștepte aproximativ 20 de minute de la momentul apelului. În ceea ce privește cauzele producerii incendiului, momentan acestea nu au fost comunicate, eforturile fiind îndreptate către stingerea acestuia. La acest moment, traficul rutier este închis atât pe strada Bucovinei, cât și pe strada Unirii.

Media

Citit 10839 ori Ultima modificare Duminică, 11 Iunie 2023 13:33

1 comentariu

 • postat de magis
  Luni, 12 Iunie 2023 10:02
  89.121.200.***
  E tot piromanul care a dat foc si la casa aia de pe Razboieni?
  1
  0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.