Ucigaşul dinăuntrul meu

Ucigaşul dinăuntrul meu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În ultimele două săptămâni, Galaţiul a văzut o autoînjunghiere, creieri zburaţi prin autoîmpuşcare şi o femeie atârnând de scara de acces pe acoperişul blocului *

Mama a doi copii – spânzurată de scara de acces

La doar 38 de ani, după o ceartă serioasă cu soţul, o femeie din Galaţi a luat cea mai drastică decizie: în timpul nopţii de luni spre marţi, pe când bărbatul şi cei doi copii dormeau, gălăţeanca a ieşit din apartamentul situat la ultimul etaj al unui bloc central şi s-a spânzurat cu o funie de scara de acces pe acoperişul blocului.

„Dimineaţă, soţul a descoperit cadavrul şi a anunţat familia”, confirmă surse din cadrul Poliţiei Galaţi.

Tentative nereuşite – în Penitenciar

Cazul de ieri este ultimul pe lunga listă a depresiilor care au făcut victime în perioada recentă, la Galaţi. Aşadar, în ordine, pe 13 septembrie, un deţinut gălăţean a vrut să-şi ia zilele bând o sticlă de dero lichid.

Pe 17 septembrie, un alt deţinut a încercat – fără succes – să se omoare, dar nu a reuşit decât să se automutileze.

Ambii puşcăriaşi erau afectaţi sentimental de certurile cu iubitele care îi aşteptau (sau nu!) dincolo de gratii, fapt care a cântărit serios în luarea deciziei capitale.

Din fericire, ambele tentative s-au lăsat ba cu spălături stomacale, ba cu pansamente sterile, „împricinaţii” scăpând cu viaţă.

Moarte prin sepuku – la Apaterm

Au fost însă şi tentative duse la bun sfârşit. Paradoxal, Galaţiul a fost martorul a două morţi în mod egal bizare, una în care un bărbat de 52 de ani a reuşit să se omoare făcându-şi sepuku, iar alta în care un om de afaceri din Iaşi şi-a zburat creierii cu o armă de vânătoare.

Astfel, tot pe 13 septembrie murea în ghereta Apaterm de pe strada Saturn, paznicul societăţii. Omul a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge, în ghereta sa din punctul de lucru de pe strada Saturn.

Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi confirma la acea dată: „Nicuşor Teacu a fost găsit înjunghiat în piept, fără suflare. Bărbatul era cunoscut ca având afecţiuni psihice, el fiind internat în trecut la Spitalul de Psihiatrie”.

Despre bărbatul de 52 de ani, cunoscuţii spuneau că trăia singur, părăsit în urmă cu cinci ani de soţie, şi că devenise, în ultimul timp, un înrăit consumator de alcool.

Autoexecuţie în Audi

O soartă cumplită a avut şi omul de afaceri ieşean Bogdan Radu Pavlov, găsit pe 22 septembrie dimineaţa, autoexecutat în Audiul personal, parcat lângă o pădure din Tuluceşti.

Bărbatul de 44 de ani pare să îşi fi luat zilele după ce cu arma de vânătoare calibrul 12 milimetri, şi-a tras în gură un cartuş, glonţul desfigurându-l.

Cine moare?

Depresiile lovesc crunt, iar mediatizarea excesivă a cazului morţii Mădălinei Manole a aprins speranţa răzbunării de dincolo de mormânt în minţile celor deznădăjduiţi.

Asemenea tristei cântăreţe uitate de public, dar adulată (pentru scurt timp după moarte), destui depresivi aleg moartea, sperând să trezească în cei din jur sentimente de vină sau de dragoste.

Dar, asemenea replicii de final din filmul care dă şi numele articolului, nu poţi omorî pe cineva care este deja mort.

Citit 2031 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.