Iarna le dă de furcă autorităţilor: Un sat şi mai multe drumuri blocate în judeţul Galaţi

Iarna le dă de furcă autorităţilor: Un sat şi mai multe drumuri blocate în judeţul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un drum naţional şi nouă sectoare de drum din judeţul Galaţi sunt blocate joi seara din cauza viscolului şi a ninsorii, iar satul Cruceanu este complet izolat. Menţionăm că mai multe dintre drumurile judeţene au fost blocate, în diferite zone, joi, în anumite perioade ale zilei, iar drumul naţional 24D a fost închis de la ora 11.00.

“În judeţul Galaţi se intervine pentru menţinerea traficului pe drumurile judeţene şi naţionale şi pentru deblocarea căilor de acces către localităţi, la această oră (17.00, n.r.) fiind blocat numai satul Cruceanu. Încă este restricţionat traficul pe DN24D Galaţi-Cuca-Bălăbăneşti, unde se acţionează pentru curăţarea carosabilului, dar intervenţia drumarilor este îngreunată de viscol”, se arată într-un comunicat de presă al directorului de Cancelarie al Prefecturii Galaţi, Petrica Paţilea-Crângan.

Drumurile judeţene blocate sunt: DJ 240 Cârlomăneşti-Cerţeşti, DJ 42C Pleşa-Aldeşti, DJ 242D Suceveni-Băneasa, DJ 251G Vârlezi-Corni, DJ 251H Corod-Valea Mărului, DJ 252H Tecuci-Furceni, DJ 252I Poiana-Vişina, DJ 254 Iveşti-Călmăţui şi DJ 255 Rediu-Cuca.

În ceea ce priveşte alimentarea cu energie electrică, la ora 17.00, erau trei deranjamente colective (nu localităţi în întreg), la Buciumeni, Ionăşeşti şi Berheci.

Citit 2261 ori Ultima modificare Joi, 20 Decembrie 2012 21:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.