Vineri începe Târgul de Toamnă

Vineri începe Târgul de Toamnă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* La inaugurare sunt invitate şi autorităţile gălăţene, senatori, deputaţi, dar şi reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale *

Vineri, la ora 9.00, toţi gălăţenii sunt invitaţi la deschiderea celei de-a IX-a ediţii a Târgului de Toamnă. Timp de trei zile, în Piaţa Centrală vă vor  aştepta peste 120 de producători, agenţi economici şi meşteri populari. 

De la an la an, oferta târgului – care s-a organizat fără întrerupere, în ciuda crizei economice – s-a îmbogăţit şi s-a diversificat.

Iată câteva dintre principalele categorii de produse pe care le veţi putea găsi în piaţă, de vineri până duminică: legume-fructe, seminţe şi pesticide, condimente, peşte, puieţi de peşte, vin, bere, patiserie, cofetărie, panificaţie, lactate, produse din carne dar şi maşini agricole.

Oferta va include, bineînţeles, şi operele de artizanat pe care le vor expune, spre vânzare, meşterii populari participanţi la târg.

Gălăţenii care vor veni în Piaţa Centrală se vor putea bucura şi în acest an de pastramă şi de micii la grătar, pe care le vor putea stropi din belşug cu must, vin sau bere.

„Atmosfera va fi întreţinută de fanfara Centrului Cultural, ansamblul Doina Covurluiului şi de mai mulţi interpreţi de muzică populară şi uşoară, între care şi îndrăgitul Alexandru Jula”, ne-a declarat directorul Administraţiei Pieţelor, Eugen Zaharia (FOTO 6).  

Evenimentul este organizat SC Administraţia Pieţelor SA, în colaborare cu Consiliul Local şi Consiliul Judeţean, dar şi cu Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Galaţi, Oficiul Judeţean de Consultanţă Agricolă şi Direcţia Sanitar Veterinară pentru Siguranţa Alimentelor.

Organizatorii vă aşteaptă, în toate cele trei zile ale Târgului. Merită să treceţi prin piaţă în weekend, fie ca să vă faceţi cumpărăturile, fie doar ca să aruncaţi o privire la mulţimea veselă care sărbătoreşte!   

Citit 1454 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.