Gălăţeancă ucisă în supermarketul olandez în care lucra

Gălăţeancă ucisă în supermarketul olandez în care lucra
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

O gălăţeancă de 36 de ani a fost înjunghiată mortal în dimineața zilei de 20 iunie 2023, la scurt timp după deschiderea supermarketului din Haga în care lucra, a anunţat site-ul de limba română jurnalemigrant.com. Antoneta Gjokja era angajată la departamentul de panificație al supermarketului "Albert Heijn", din centrul orașului olandez.

Dramaticul eveniment s-a petrecut în jurul orei 7.00 dimineața, conform presei locale. Potrivit martorilor oculari, un bărbat în vârstă de 56 de ani, a fost arestat la scurt timp după crimă, în apropierea magazinului. Suspectul, Jamel L., are un istoric criminal lung în Olanda şi Anglia. El fusese recent eliberat, după o condamnare pentru amenințarea angajaților municipalității din Rotterdam.

"Suntem profund întristați de acest eveniment. Cu mare tristețe și adâncă durere am aflat de moartea colegei noastre, foarte apreciată în departamentul de panificație", au scris reprezentanţii supermarketului, cel mai mare lanţ de retail din Olanda, în registrul de condoleanțe deschis după tragedie.

Antoneta Gjokja era căsătorită cu un albanez şi lucra la Haga din anul 2017.

Citit 9466 ori Ultima modificare Marți, 27 Iunie 2023 18:47

1 comentariu

  • postat de Gigel
    Marți, 27 Iunie 2023 08:08
    5.13.147.***
    Din pacate am ajuns sa traim in acea UE care pretuieste mai mult viata si drepturile infractorilor decat viata celor cinstiti, platesc acele conditii bune din puscarii.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.