Un alt constructor pentru lucrările de la Spitalul din Târgu Bujor

Un alt constructor pentru lucrările de la Spitalul din Târgu Bujor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În această săptămână, au (re)început lucrările de eficientizare energetică de la Spitalul Orășenesc din Târgu Bujor. Este vorba de reabilitarea energetică a principalului corp de clădire, în cadrul unei investiții cu fonduri europene de peste 4,8 milioane de lei (TVA inclus), bani atrași de Consiliul Județean (CJ) Galați.

"Au început lucrările la una dintre cele mai importante investiții de la Spitalul Orășenesc Târgu Bujor, după ce am desemnat un nou constructor. Firma care a câștigat prima licitație nu și-a îndeplinit prevederile contractuale, motiv pentru care Consiliul Județean a emis și un certificat constatator negativ, deoarece avem toleranță zero față de firmele care nu-și fac treaba. În cadrul acestei investiții, se va înlocui tâmplăria și acoperișul, se va recompartimenta interiorul și vor fi reabilitate instalațiile electrice, termice și de distribuție a apei. Mai mult, vor fi montate panouri fotovoltaice, pompe de căldură și sisteme inteligente de gestionare și monitorizare a consumului de energie. În acest moment, se lucrează doar la exterior", a declarat Costel Fotea, președintele CJ.

Lucrarea este realizată, în prezent, de compania PM Construct 2007 SRL, după ce, în urmă cu aproape doi ani, asocierea Luxuria Aedificium SRL - Terra Invest Management SRL câștigase, într-o primă fază, licitația pentru acest proiect cu finanțare europeană.

Citit 858 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Iulie 2023 17:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.