EXCLUSIV: Ciobănaş vasluian, omorât în judeţul Galaţi

EXCLUSIV: Ciobănaş vasluian, omorât în judeţul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mioriţa moare interjudeţean * Bărbatul păştea mioarele de la o stână din Scânteieşti * Pasat de la un spital la altul *

Ion Olteanu, de 67 de ani, din comuna vasluiană Voineşti, care muncea ca cioban în comuna Scânteieşti, din judeţul Galaţi, a fost găsit de către un şofer, pe 30 septembrie, la ora 7, în stare gravă, într-un şanţ de lângă linia CFR.

Omul se afla în stare de inconştienţă pe Drumul Naţional care leagă intrarea în municipiul Bârlad de judeţul Galaţi, a declarat inspectorul Mihaela Straub, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vaslui.

Bătut la Galaţi şi plimbat între Vaslui şi Iaşi

„Bărbatul, aflat în comă gradul II, a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă ˝Elena Beldiman˝ din Bârlad, unde Compartimentul Urgenţe a stabilit că victima are politraumatisme, traumatism toracic cu fracuri costale, pneumotorax drept, traumatism cranio-cerebral”.

„De la spitalul Bârlad, ciobanul a fost trimis de urgenţă, în aceeaşi zi, la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi. Din păcate, vineri dimineaţă, pe 1 octombrie, Ion Olteanu a decedat”.

„Medicii legişti ieşeni au stabilit în urma necropsiei că moartea lui Ion Olteanu a fost violentă. Ca urmare, au fost declanşate cercetări privind împrejurările în care ciobanul a căpătat rănile ce i-au provocat moartea”.

„În acest moment, Poliţia Galaţi investighează cazul, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi”, a încheiat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vaslui.

Anchetă în desfăşurare la Galaţi

Deocamdată misterul planează asupra situaţiei care a condus la moartea violentă a ciobănaşului vasluian.

Din păcate, conform declaraţiilor purtătorului de cuvânt din judeţul vecin, deşi victima a mai trăit o zi după agresiune, el nu a putut face nicio declaraţie.

Vom reveni cu amănunte la încheierea anchetei de către Poliţia Galaţi.

Citit 1488 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.